Nekeptas kreminės varškės tortas su žele gabaliukais

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės tortas
Autorius apie receptą: Tikrai verta išbandyti, nes šis tortas yra labai skanus, lengvai pagaminamas, jam galima pasirinkti kokią nori formą. Beje, šis receptas yra mano tik išbandytas, o radau jį Tikrai verta išbandyti, nes šis tortas yra labai skanus, lengvai pagaminamas, jam galima pasirinkti kokią nori formą. Beje, šis receptas yra mano tik išbandytas, o radau jį internete. (...daugiau) Neringa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kreminės varškės (naudojau President vanilinę)
250 gramų grietinės, 30% riebumo
250 gramų kondensuoto pieno, saldinto
240 gramų vaisinės želė (3 pakelių)
40 gramų želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia reikia pasiruošti vaisinę želė (geriausia iš vakaro) - kiekvieną pakelį atskirame inde užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Geriausia pilti 1 pakeliui 400 ml vandens, kad želė būtų tvirtesnė. Kai jau sustings, ją supjaustyti kubeliais.
2.
Želatiną užpilti apie 300 ml šalto vandens ir palaukti 7 - 10 minučių, kol želatina išbrinks.
3.
Varškę, grietinę, kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų išsukti elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
4.
Išbrinkusią želatiną pašildyti karšto (bet ne verdančio!) vandens vonelėje arba virš silpnos ugnies, kol pasidarys skaidri, nuolat maišant. Neužvirinti, nes nesustings. Palikti keletai minučių atvėsti. Kai jau bus truputį atvėsusi, supilti į varškės masę ir gerai išmaišyti.
5.
Į formą pilti pusę varškės masės, sudėti spalvotos želė gabaliukus ir supilti likusią varškės masę arba galima sluoksniuoti - pilti varškės masę, uomet dėti želė gabaliukus, tada vėl varškės masę ir vėl želė gabaliukus, kaip kam patinka. Dar galima atsargiai pamaišyti, kad želė gražiau pasiskirstytų.
6.
Dėti formą į maišiuką, kad neapdžiūtų viršus, palikti šaldytuve 3 - 4 valandas, o geriausia - pernakt :)
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital