Naminis šokoladas su riešutais ir kokoso drožlėmis

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Naminis šokoladas su riešutais ir kokoso drožlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
395 g sutirštinto pieno
1 puodelis rudojo cukraus
125 g sviesto
200 g pieniško šokolado
60 g riešutų (graikinių, lazdyno ar migdolų)
50 g kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kavdratinę formą išklojau kepimui skirtu popieriumi. Forma buvo 20 cm ilgio ir pločio ir kažkur 4 cm gylio.
Į puodelį sudėjau sviestą, supyliau sutirštintą pieną, sulaužytą šokoladą ir cukrų.
Kaitinau ant silpnos ugnies, apie 10 minučių, visą laiką maišant.
Po to ugnį padidinau iki vidutinės ir kaitinau dar apie 6 minutes.
Po to į šią masę (kai jau nukėliau nuo ugnies) įmaišiau sukapotus riešutus ir pusę kokoso drožlių.
Viską supyliau į paruoštą formą. Viršų apibarsčiau likusiomis kokoso drožlėmis.
Šią formą uždengiau maistinę plėvele ir palikau šaldytuve 12 valandų, kad sukietėtų.
Po to supjaustau norimo dydžio gabaliukais.
Skanaus!
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital