Naminis lydytas sūrelis su krapais

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Naminis lydytas sūrelis su krapais
Autorius apie receptą: Dėl grietinės - įdėjus 2 v.š. grietinės sūrelis greitai sustingo ir buvo labai tvirtos konsistencijos, o kai dėjau 3 v.š. - stingo gerokai ilgiau, buvo minkštas, ir labai gerai Dėl grietinės - įdėjus 2 v.š. grietinės sūrelis greitai sustingo ir buvo labai tvirtos konsistencijos, o kai dėjau 3 v.š. - stingo gerokai ilgiau, buvo minkštas, ir labai gerai tepėsi ant duonos. Lai skanu bet kuriuo atveju. Galima daryti be priedų, o galima dėti kumpio, prieskoninių žolelių, marinuotų agurkėlių, riešutų ar ką tik sugalvosite! (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai grietinės (arba 3 šaukštų)
0.5 šaukštelio sodos
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę sumaišome su soda ir paliekame apie 15 min. pastovėti, kas 5 min. viską gerai permaišome.
2.
Puode išsukame trynį su grietine (kuo mažiau jos dėsite, tuo sūrelis bus tvirtesnės konsistencijos), dedame varškę. Viską kaitiname ant vidutinės ugnies nuolat maišydami (masė linkusi svilti!), kol viskas išsilydo į skystą masę. Sudedame krapus, įberiame druskos.
3.
Supilame į indelį ir atvėsiname, tuomet pastatome į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital