Naminis lavašas

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminis lavašas
Iškeptas lavašas.
Naminis lavašas
Naminis lavašas
Naminis lavašas
Naminis lavašas
Naminis lavašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 gramai sausų mielių
šiek tiek miltų
400 mililitrų vandens
1 šaukštelis cukraus
1 vienetas kiaušinių
400 lydyto sūrio
50 gramų sviesto
200 gramų vytintos dešros
1 vienetas poro (nedidelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš mielių, cukraus, vandens, sviesto, kiaušinio ir miltų (tiek, kad būtų tešla minkoma) maišau tešlą.
Palieku 1 valandai, kad pakiltų ir kočioju lavašo blynukus.
Kepu sausoje keptuvėje, trumpai.
2.
Ant lavašo tepu sūrį, barstau smulkintą dešrą ir porus.
Susuku, pjaunu ir ragauju :)
AUTORIUS: Rima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
naaa
2019-10-03 20:44
Kas cia per nesamones?? Lavasas daromas TIK is miltu, druskos ir vandens. Jokiu kiausiniu sviestu ir panasiai nededama. Neklaidinkit zmoniu su savo issidirbinejimais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital