Naminis karkos vyniotinis

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Naminis karkos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kiaulės karkos
šaukštelis mėsą minkštinančios druskos
juodieji pipirai
lauro lapeliai
rozmarinas
svogūnas
šaukštas paprastos druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti. Virti vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val., po to paslėgti
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
sandraa
2010-12-17 22:59
regina, nuostabus vaizdelis, man ne kaledos, jei nera naminiu mėsos vyniotinių ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital