Naminis batonas (28)

  • Įvertinimas: 3.9 iš 5 (balsavo 76)
Reklama

Ingredientai

  • 1 stiklinė šilto vandens
  • 7 g sausų mielių
  • 1 šaukštas cukraus
  • 1 šaukštelis druskos
  • 8 šaukštai aliejaus
  • 3 stiklinės miltų Pastaba stiklinės talpa 200 g.

Gaminimas

Į šiltą vandenį suberiame mieles ir cukrų, maišome, kol ištirps, tada statome šiltai 10-15 min., kol suputos.

Suberiame/supilame likusius produktus ir viską intensyviai maišome-minkome geras dešimt, o galima ir penkiolika min.

Tada gautą tešlos gabalą dedame į aliejumi išteptą indą ir valandai statome šiltai.

Daliname tešlą į dvi dalis, kiekvieną dalį kočiojame į blyną, kurį susukame.

Gautus ritinius krauname ant skardos, statome šiltai 40-50 min. Po to aštriu peiliu padarome po kelias įpjovas ant kiekvieno ritinio ir kišame visą tą gėrį į karštą, iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Karina

Komentarai (28)


  • 2016-08-21 13:22 Reda

    Nepavyko man tas batonas,gavosi kietas,o prapjovus trupiniai pabiro,nieko gero,kokie produktai toks ir rezultatas


  • 2016-03-05 15:27 Danutė

    Šiandien kepiau. Labai skanus gavosi. Tikrai ačiū už receptą.


  • 2016-02-04 17:42 MONIKA

    Kepu.Uzminkiau,gerai kyla.Nereiks eit parduotuve pirkt s.......


  • 2016-02-02 21:41 gintas

    Labai patiko visas receptas būtinai isbandysiu☺


  • 2015-11-17 22:24 Greta

    Super aciu


  • 2015-07-01 14:39 Laura

    Aš dar kiaušinio plakiniu aptepiau Gavosi labai traškus, pasaka!


  • 2015-01-25 12:19 alfredas

    Nuostabus receptas.galima kepti ne tik baronus!


  • 2012-06-16 11:13 Irena

    labai puikiai issikepe batonas ir dar puikiau susivalge,aciu uz recepta labai paprasta ir skanu,sekmes visoms merginoms,norincioms issikepti namini batona


  • 2012-06-15 14:13 Irena

    Sveikos merginos,labai sugunde sis batono receptelis,siandien bandau gamint,dabar dar kildinu tik tesla,kaip jau bus iskeptas ir aisku paragautas,butinai parasysiu


  • 2012-06-02 11:40 Irmia

    O as jau 2 kartus bandžiau jį kepti, bet man vis neiškyla. Pirmą kartą naudojau paprastas, saldytuve laikomas, mieles, antra kartanaudojau kazkokias "tirpstancias" ir vėl nieko.. Gal galit pasakyti kokias konkrečiai mieles naudojate?


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų