Naminiai zrazai
AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Naminiai zrazai Naminiai zrazai Naminiai zrazai
Naminiai zrazai Naminiai zrazai Naminiai zrazai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo kiaulienos nugarinės
400 gramų lašinukų (be odos)
2 vienetai svogūnų
4 riekės juodos duonos
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 žiupsnelis prieskonių mėsai
1 žiupsnelis prieskoninių žolelių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Mėsą supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušame, kad taptų plonas ir didelis gabaliukas. Supjaustę ir išmušę visus gabalėlius, pabarstome mėsos prieskoniais ir žolelėmis.
2.
Gaminame įdarą: lašinukus ir svogūnus susipjaustome kubeliais, sutrupiname 2 riekes juodos duonos ir viską pakepiname aliejuje. Riebalus nupilame.
3.
Įdaro dedame ant išmuštų karbonadinių gabaliukų, susukame, kad nepasileistų ir susmaigstome mediniais pagaliukais.
4.
Apkepame įdarytus mėsos gabaliukus ir dedame į verdantį maždaug 1 litrą vandens. Verdame apie 15 minučių, tuomet pilame pomidorų padažą, grietinę ir likusios duonos trupinius. Viską troškiname dar apie 15 minučių.
5.
Patiekiame su bulvėmis ar bulvių koše. Ypatingai tinka marinuoti agurkėliai ar kopūstai. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Komentarai (3)
gabriele
2014-12-05 19:31
Skanu
Greta
2012-02-14 11:27
Buvo labai skanu, nors galvojau, kad bus rieboka, tačiau niekas net nesuprato, kad įdare buvo lašinukų:)))
Ugnė
2011-01-28 19:51
Kaip seilė varva .... |:DD
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis