Naminiai mėsainiai

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Naminiai mėsainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pomidoro
1 kiaušinio
Druskos, pipirų
0,5 paprikos
2 a. š. garstyčių
2 v. š. majonezo
750 mėsos, maltos
Sluoksniuotos tešlos (6 išpjautų apskritimų)
6 salotos lapų
6 gabaliukų sūrio
Tabasco padažo
Volčesterio padažo
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti ant grotelių.
Sluoksniuotos tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170°C l temperatūroje apie 15 - 20 min.

Skanaus :*

 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital