Naminės tortilijos
AUTORIUS:
Jana
Naminės tortilijos
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 2 1/4 st. miltų
  • 1,5 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. druskos
  • 2 v.š. aliejaus
  • 3/4 st. pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Pieną užvirinti. Visus ingredientus sudėt į indą, pamaišyt, maišant lėtai pilti pieną. Ant stalo keletą min paminkyti. Dalinti tešlą į 12 gabalėlių, iš kiekvieno kočioti apskritimą 15cm skersmens. Kepti labai karštoje sausoje keptuvėje po 30 sek. kiekvieną pusę.

AUTORIUS: Jana
Skaityti komentarus
Komentarai (6)
SIL
2016-05-17 15:28
Dariau naudodama pirmą receptą. Pieno buvo žymiai per daug, apie jokį minkymą negalėjo būti nė minties. Gal reikia kepti kaip blynus? Kažkas čia netaip su kiekiais arba gaminimu.
Guoda
2013-02-06 10:19
ką reiškia 2 1/4 st.miltų ar 2 stiklinės su ketvirčiu ar 21 stiklinė miltų,labai neaiškiai čia parašyta
Greta
2012-04-14 22:11
gaminau ir manau pavyko ajsku nesigavo kaip is parduotuves, bet tiko, ir gal net skaniau, nes jos buvo traskesnes, tik vat kocioti gan sunku.
lina
2011-04-12 19:12
o nesigauna kieti ar labai trapus?
zlp
2010-10-03 14:11
reikia
Rita
2010-04-30 08:15
ar reikia apversti kepant? atrodo paprasta pasigaminti paciam,o ir malonumas gaminti ir sutaupyti neperkant
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis