Naminės korėjietiškos morkos

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminės korėjietiškos morkos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas morkų
75 mililitrai rapsų aliejaus (arba saulėgrąžų)
5 šaukštai obuolių acto
5 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio kajeno pipiro (arba čili milteliai )
0.5 šaukštelio imbiero
0.5 šaukštelio maltos kalendros
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti specialia tarka plonais šiaudeliais arba rupiai.
Česnako skilteles išspausti į morkas, supilti actą ir prieskonius.
2.
Viską labai gerai permaišyti.
Aliejų įkaitinti iki rūkimo ir supilti į morkas, viską dar kartą gerai permaišyti.
Sudėti į indelius ir palikti šaldytuve nakčiai ar parai.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Aga
2022-05-20 14:34
Tik patys korėjiečiai apie tokias morkas nėra girdėja. ATSAKYTI
Greta
2022-05-20 15:15
Korėjietiškos morkų salotos atsirado ir išpopuliarėjo tarp į Kazachstaną, Rusiją, Kirgiziją imigravusių korėjiečių, kaip alternatyva korėjietiškiems patiekalams, nes ruošė iš vietinių produktų, bandydami išgauti panašius į savo tradicinės virtuvės skonius :) Čia panašiai kaip su italų patiekalais, kurie atsirado JAV tarp italų imigrantų, o Italijoje jų niekas negamina. ATSAKYTI
Toma
2017-04-09 20:24
Patikrintas ir tikrai vykes receptukas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital