Naminė ruginė pagerinta duona su sėklomis ir avižiniais dribsniais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Naminė ruginė pagerinta duona su sėklomis ir avižiniais dribsniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Raugas-300gr
Ruginiai miltai-2kg
Avižiniai dribsniai-200gr
Linų sėmenų miltai-200gr
Sėlenos-100gr
Cukrus -100gr
Druska-2-3 a.š.
Vanduo-1,3ltr
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus kartu su visais priedais išmaišiau ir užpyliau verdančiu vandeniu.Tada su mediniu šaukstu pamaišiau ir sudejau raugą. Gerai viską užminkiau ,uždengiau drėgna drobe ir palikau 12 val.naturaliai kilti.Vėliau perminkaiu ,ištepiau aliejumi bletą ,joje drėgnomis rankomis suformavau kepaliukus ,pašoviau i šaltą orkaitę ir kepiau 1,5 val 200 laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
vaida
2011-03-22 10:52
aš panašią kepu, tik dar pridedu džiovintų vaisių, saulėgrąžų ir riešutų - geriau už pyragą gaunasi ATSAKYTI
Jurgita
2009-10-05 22:59
Renata,bandyk ir pavyks.Tikrai labai paprasta :) ATSAKYTI
Jurgita
2009-10-05 22:59
Aciu, labai skani ATSAKYTI
Renata
2009-10-05 22:58
Saunuole,labai graziai atrodo o jauciu skanumelis.......Noriu ir as tokia ismokti kepti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital