Naminė pica žiemos vakarui

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminė pica žiemos vakarui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų kiaulienos šoninės
6 šaukštai grietinės
1 vienetas rausvųjų svogūnų
250 gramų miltų
15 gramų šlapių mielių
100 mililitrų vandens
1 žiupsnelis druskos
2 žiupsneliai cukraus
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
6 šaukštai pomidorų pastos
250 gramų fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską. Maišykite, kol mielės ištirps.
2.
Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite. Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus.
3.
Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 2 valandoms, kad iškiltų.
4.
Iškočiojus plonai tešlą užtepkite pasiruošto pomidorų padažo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
5.
Dėti pjaustytą šoninę, pjaustytus svogūnus, grietinę, žoleles.
6.
Kepti 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš pateikiant dar uždėti grietinės.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital