Naminė granola

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Naminė granola
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų avižinių dribsnių
400 gramų riešutų (riešutų, sėklų ir džiovintų vaisių mišinio)
4 šaukštai aliejaus
150 gramų medaus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Medų ir aliejų pašildyti vandens vonelėje, kad pasidarytų vientisa masė, įberti cinamono.
2.
Avižinius dribsnius, riešutus ir sėklas sumaišyti ir užpilti medumi su aliejumi. Gerai išmaišyti.
3.
Viską plonai paskleisti ant kepimo popieriumi išklotos skardos (tokiam kiekiui man prireikė dviejų skardų) ir kepti iki 170°C temp. apie 30 min. dažnai pamaišant.
4.
Išėmus iš orkaitės įdėti džiovintus vaisius.
5.
Atvėsinti ir granolą supilti į indą, sandariai uždaryti.
6.
Prieš valgant galima pagardinti susmulkintu šokoladu ir/ar šviežiomis uogomis, vaisiais, jogurtu.
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital