Morkų sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų sausainiai
Morkų sausainiai
Morkų sausainiai
Autorius apie receptą: Kuo daugiau valgai, tuo jie labiau patinka, kol galu gale juos įsimyli ir tada... tada jie baigiasi ir reikia vėl skusti morkas... Kuo daugiau valgai, tuo jie labiau patinka, kol galu gale juos įsimyli ir tada... tada jie baigiasi ir reikia vėl skusti morkas... Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų morkų
300 gramų miltų
100 gramų cukraus
30 gramų sviesto
0.5 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į virtuvės kombaino indą sudėkite morkas, cukrų ir susmulkinkite iki tarkių konsistencijos. Įdėkite sviestą, sodą, druską, cinamoną, miltus ir maišykite, kol susiformuos tešla. Išimkite tešlą ant gerai miltais pabarstyto kočiojimo kilimėlio ir truputi apminkykite. Tešla bus truputį lipni. Įdėkite ją į dubenį (arba suvyniokite į maisto plėvelę) ir sandariai uždarykite. Įdėkite valandai į šaldytuvą.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Išklokite kepimo skardą silikoniniu kilimėliu arba kepimo popieriumi.
3.
Pabarstykite kočiojimo kilimėlį miltais ir plonai iškočiokite tešlą. Išpjaukite su sausainių formelėmis sausainius (galima tiesiog su stiklinė išpjauti apskritimus) sudėkite juos į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę.
4.
Kepkite apie 15 - 20 minučių, išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti kepimo skardoje. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital