Morkų ir svogūnų mišrainė žiemai
AUTORIUS:
Gita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Morkų ir svogūnų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani mišrainė žiemai, kuri puikiai tinka žiemą paįvairinti įprastus patiekalus ar net tiekti kaip pagrindinį pagardą prie žuvies - tiek prie karštos, tiek prie Labai skani mišrainė žiemai, kuri puikiai tinka žiemą paįvairinti įprastus patiekalus ar net tiekti kaip pagrindinį pagardą prie žuvies - tiek prie karštos, tiek prie šaltos, pvz., su silke! (...daugiau) Gita
INGREDIENTAI:
2 kilogramai morkų
700 gramų svogūnų
400 gramų obuolių
150 mililitrų aliejaus
100 gramų pomidorų padažo
2 šaukštai druskos
2 žiupsneliai pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ar plonomis juostelėmis. Viską sudėti į storadugnį puodą, užpilti aliejumi ir kepinti, vis pamaišant, apie 35 minutes. kol morkos bus minkštos.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir sutarkuoti, dėti į puodą su morkomis, ten pat dėti pomidorų padažą, druską ir pipirus. Išmaišyti ir porą minučių pakaitinti.
3.
Dar karštą mišrainę sudėti į su soda išplautus stiklainiukus ir užsukti nuplikytais dangteliais. Stiklainiukus apversti, užkloti šiltu apklotu ir palikti atvėsti. Atvėsusius laikyti šalytuve ar vėsiame rūsyje.
AUTORIUS: Gita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Anna Braun.
2017-09-07 23:30
Geras receptas,Patinka! ATSAKYTI
Anna Braun.
2017-09-07 23:31
Pabandykit,ne pagailiesit-skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis