Morkų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Gita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Morkų ir svogūnų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani mišrainė žiemai, kuri puikiai tinka žiemą paįvairinti įprastus patiekalus ar net tiekti kaip pagrindinį pagardą prie žuvies - tiek prie karštos, tiek prie Labai skani mišrainė žiemai, kuri puikiai tinka žiemą paįvairinti įprastus patiekalus ar net tiekti kaip pagrindinį pagardą prie žuvies - tiek prie karštos, tiek prie šaltos, pvz., su silke! (...daugiau) Gita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai morkų
700 gramų svogūnų
500 gramų obuolių (rūgštesnių)
150 mililitrų aliejaus
200 gramų pomidorų padažo
2 šaukštai druskos
2 žiupsneliai pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ar plonomis juostelėmis. Viską sudėti į storadugnį puodą, užpilti aliejumi ir kepinti, vis pamaišant, apie 35 minutes. kol morkos bus minkštos.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir sutarkuoti, dėti į puodą su morkomis, ten pat dėti pomidorų padažą, druską ir pipirus. Išmaišyti ir porą minučių pakaitinti.
3.
Dar karštą mišrainę sudėti į su soda išplautus stiklainiukus ir užsukti nuplikytais dangteliais. Stiklainiukus apversti, užkloti šiltu apklotu ir palikti atvėsti. Atvėsusius laikyti šalytuve ar vėsiame rūsyje. Jeigu norite laikyti kur šilčiau, papildomai įdėkite į mišrainę šiek tiek acto (jeigu per rūgštu, pabalansuokite cukrumi) ir stiklainius su mišraine dėl visa ko pakaitinkite.
AUTORIUS: Gita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Lina
2018-06-10 23:23
O kokiu obuoliu reikia šitam recepte???? ATSAKYTI
Diana
2018-08-22 23:11
Rūgštesni geriau tinka, labiau skonį subalansuoja. Geras receptas, tikrai skani mišrainė, pernai dariau, šiemet kartosiu ATSAKYTI
Laimutė
2017-10-02 20:34
Superinis receptas. Daug kartų aš gaminau labai skaniai. ATSAKYTI
Ramūnas
2017-10-01 10:46
Ar laikosi normaliai, kaip visi kiti likę konservai ir marinatai? Matau, kad parašyta, jog būtina šaltame rūsyje arba šaldytuve ATSAKYTI
Vanda
2017-10-01 13:11
Gaminau pernai sia misraine, tai man daugiabucio namo rusyje iki ziemos pabaigos issilaike gerai, o daugiabuciu rusiai, kaip zinia, labai jau salti nera. Gal butu ir ilgiau laikesi, bet visa suvalgem, labai skanu buvo :) Bet jeigu norite laikyti kur nors virtuveje spintuteje, del visa ko paruosta misraine dar papasterizuokite kokias 20min 0.5l talpos stiklainius (30 min litrinius stiklainius), tada laikysis tikrai! ATSAKYTI
Anna Braun.
2017-09-07 23:30
Geras receptas,Patinka! ATSAKYTI
Anna Braun.
2017-09-07 23:31
Pabandykit,ne pagailiesit-skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital