Morkų ir silkės užtepėlė

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Morkų ir silkės užtepėlė
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vienetai silkių filė
3 vienetai morkų (virtų)
100 gramų sviesto (kambario temperatūros )
100 gramų tepamo sūrelio (arba varškės užtepėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtas morkas ir silkę sumalkite mėsmale arba labai labai smulkiai supjaustykite. Elektriniu trintuvu geriau netrinkite, nes per daug sutrins į košelę.
2.
Gautą masę šaukštu išsukite su tepamu sūreliu ir minkštu minkštu kambario temperatūros sviestu. Paragaukite, ar patinka skonis. Jeigu norisi, galima pagardinti druska, pipirais ar įspausti česnako.
3.
Užtepėlę padėkite bent valandėlei-dviems į šaldytuvą, jog ji sutvirtėtų, susigulėtų skoniai.
4.
Šią užtepėlę labai tinka tepti ant duonos arba naudoti kaip įdarą valgomiems šaukšteliams ar krepšeliams. Skonis labai geras, šiek tiek primenantis ikrus.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2018-12-10 06:33
Puiki užtepėlė ATSAKYTI
Emilija
2017-12-05 14:16
Labai skani, dariau pernai kaip įdarą Kalėdiniams užkandžių krepšeliams, svečiams ir man labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital