Morenginis pyragas-tortas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Morenginis pyragas-tortas
Morenginis pyragas-tortas
Morenginis pyragas-tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 tryniai;
3/4 stiklinės cukraus;
100g sviesto;
1 stiklinė miltų;
šaukštelis kepimo miltelių.

Įdaras:
4 baltymai;
¾ stiklinės cukraus;
400g žemės riešutų;
Šokolado 50 g.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius išsukti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti. Tešla gaunasi lipni. Palaikome ją 1 val. šaldytuve. Baltymus išplakti su cukrumi iki standumo, iš lėto įmaišyti kapotus žemės riešutus (be odelės). Tešlą padalinti į tris dalis, vieną dalį palikti kiek didesnę. Vieną gabaliuką tešlos iškloti į torto formą (išteptą riebalais), apdėti puse baltymų kremo, ant viršaus dėti kitą gabaliuką tešlos, vėl baltymų kremą, ant viršaus paskutinį gabaliuką (didesnį) tešlos. Kepti apie 40min 170-180C orkaitėje. Tortą išimti ir gerai atšaldyti. Tada aptepti lydytu šokoladu. Čia maždaug 20 cm torto formai.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital