Moliuskų šašlykai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Moliuskų šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelis midijų
sūdyto vandens
200 g lašinių
Marinatui:
2 puodeliai baltojo vyno
smulkiai sukapotos citrininės melisos (Vaistinė melisa)
petražolės
svogūno laiškų
1 skiltelė česnako
druskos
pipirų
skysto sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje. Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant iešmo. Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi. Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs. Kepant šašlykai aptepami sviestu. Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė. Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
lala
2015-01-14 18:21
Labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital