Moliuskais įdaryti grybai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Moliuskais įdaryti grybai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 puodelio sviesto
1 kg grybų, kurių kepurėlių skersmuo nuo 3,5 iki 5 cm
1 puodelis moliuskų skystyje
1 skiltelė česnako, susmulkinta
0,5 puodelio džiūvėsėlių
0,3 puodelio petražolių, supjaustytų
0,75 šaukštelio druskos
0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Nupjaukite ir supjaustykite grybų kotelius. Pamerkite grybų kepurėles į sviestą ir sudėkite apvaliąja puse žemyn ant vielinio padėklo skardoje. Nusunkite skystį nuo supjaustytų moliuskų (skysčio neišpilkite). Tirpintame svieste patroškinkite grybų kotelius ir česnaką. Supilkite moliuskų skystį ir troškinkite, kol grybų koteliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir pipirus. Šaukštu sudėkite gautą mišinį į grybų kepurėles. Kepkite ant atviros ugnies (apie 15 cm atstumu nuo ugnies) apie 8 minutes, kol gybai suminkštės, o viršūnėlės truputį paruduos. Pašlakstykite kiekvieną citrinos sultimis ir patiekite karštus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital