Moliūgų sriuba su jautiena

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Moliūgų sriuba su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos filė
500 g moliūgo
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
600 g bulvių
200 g salierų stiebų
150 g morkų
150 g svogūno arba poro
1 šaukštelis čiobrelių, džiovintų
Druskos ir pipirų - pagal skonį
Augalinio aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite porus.
Sutarkuokite morkas.
Jautieną supjaustykite kubeliais.
Pakepinkite porus 2-3 minutes. Sudėkite morkas ir pakepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite jautieną, ištirpinkite sultinį 0,5 stiklinės vandens, supilkite ir troškinkite 35-40 min.
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir moliūgus, salierą. Supilkite 2-2,5 litro vandens ir virkite apie 15 min. Įmaišykite prieskonių.
AUTORIUS: Alina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital