Moliūgų lazanija

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Moliūgų lazanija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


800 g moliūgų
10 g džiovintų pomidorų aliejuje
2 svogūnai
2 česnako skiltelės
200 ml sultinio
po šaukštą sviesto ir miltų
250 ml pieno
500 g.  lazanijos lakštų
300 g tarkuoto sūrio
druskos, pipirų, tarkuoto muskato riešuto

PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite 2 šaukštus sviesto ir jame pakepinkite kubeliais supjaustytus moliūgus, pomidorus, svogūnus ir česnakus, paskui supilkite pusę sultinio, užvirinkite ir virkite apie 5 min. Lazanijos padažui ištirpintame svieste paskrudinkite miltus, kuriuos praskieskite pienu ir nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies apie 10 min., pagardinkite prieskoniais. Į lazanijai skirtą formą dėkite sluoksniais lazanijos lakštus, daržoves, vis palaistydami padažu. Viršutinis sluoksnis – lazanijos lakštas. Ant viršaus supilkite visą likusį padažą, sultinį, apibarstykite muskato riešutu bei tarkuotu sūriu ir kepkite 30 min. 200 C orkaitėje. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital