Moliūgų ir svarainių padažas žiemai - labai tinka prie mėsos

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Moliūgų ir svarainių padažas žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šį padažą labai skanu valgyti prie paukštienos ar kitokios mėsos. Paruošti legvą ir puikai išsilaiko per visą žiemą! Jeigu norite visiškai vientiso padažo, prieš dėdami Šį padažą labai skanu valgyti prie paukštienos ar kitokios mėsos. Paruošti legvą ir puikai išsilaiko per visą žiemą! Jeigu norite visiškai vientiso padažo, prieš dėdami prieskonius, galite jį dar sutrinti virtuvės kombainu arba rankiniu elektriniu trintuvu. (...daugiau) Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo moliūgų
500 gramų svarainių (gerai sunokusių)
50 gramų petražolių (lapelių)
20 vienetų kvapiųjų pipirų
10 vienetų lauro lapų
15 gramų kmynų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Visus prieskonius, išskyrus petražoles, pirmiausia sumalu kavos malūnėliu. Galima naudoti ir maltus prieskonius, bet šviežiai sumalus man skaniausia.
2.
Svarainius nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Moliūgus supjaustykite nedideliais kubeliais.
3.
Moliūgus ir svarainius sumaišykite, įpilkite 250 ml vandens ir virkite apie 25 minutes. Į gautą masę suberkite sumaltus prieskonius, tada pasūdykite ir viską gerai išmaišykite. Viską virkite dar apie 5 minutes nuolat maišant.
4.
Karštą masę sudėkite į švarius, iškaitintus stiklainius ir užsukite karštu vandeniu nuplikytais dangteliais. Stiklainius apverskite dangteliais žemyn, labai šiltai apklokite ir palikite visiškai atvėsti. Laikykite vėsiai (aš laikau rūsyje).
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jolanta
2023-10-10 08:45
Sveiki, pagaminau pagal šį receptą, neįmanoma valgyti, kyla įtarimų ar teisingai surašytos proporcijos ATSAKYTI
Ona
2023-10-30 22:01
Ir man atrodo kažin kas ne taip. Keistas skonis. Vandens taip pat pyliau daugiau ATSAKYTI
Marija
2023-10-04 22:23
Sveiki. Skanu. Viskas gerai, bet vandens reikia daugiau, kad išeitų padažas... Šiaip, pagal receptą išėjo tiršta košė. Skani, žinoma. Ačiū. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital