Moliūgų ir obuolių pyragas

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgų ir obuolių pyragas
Moliūgų ir obuolių pyragas
Moliūgų ir obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų moliūgų (tarkuoti)
100 gramų sviesto
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas obuolių
250 gramų speltų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis malto muskato
1 saujelė kedro riešutų
1 saujelė granolos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nulupti moliūgą ir sutarkuoti stambia trintuve.
Jeigu susidaro labai daug sulčių, truputį nuspausti jas.
2.
Gerai nuplauti obuolį, išskobti sėklalizdį ir su visa žievele sutarkuoti ta pačia trintuve.
3.
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su cukrumi ir sudėti į moliūgo masę, išmaišyti.
4.
Sudėti kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti.
5.
Sudėti tarkuotus obuolius, išmaišyti.
6.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais, cinamonu ir muskatu ir sudėti į moliūgo masę.
Viską vėl gerai sumaišyti.
7.
Sviestu ištepti silikoninę 26 cm skersmens formą, pabarstyti ją miltais ir supilti tešlą.
8.
Kepti pyragą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, iki auksinės rudos spalvos.
Patikrinti, ar pyragas iškepęs, reikia dantų krapštuku. Jeigu viduje sausa, pyragas iškepęs.
Papuošti kedro riešutais ir granola.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital