Moliūgų ir bulvių apkepas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgų ir bulvių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


500 g moliūgų

500 g bulvių

120 g kopūstų

50 g manų kruopų

1 v. š. džiūvėsėlių

2 kiaušiniai

1 svogūnas

druska

aliejus

sviestas

PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuvalytas bulves ir moliūgus supjaustyti stambiais gabaliukais ir apie 30 minučių pavirti puode su vandeniu.

Pavirus moliūgus ir bulves sutrinti, įmušti kiaušinius, suberti manų kruopas, druską ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.

Supjaustyti kopūstą šiaudeliais ir svogūną pusžiedžiais.

Keptuvėje su šiek tiek aliejaus atskirai apkepinti svogūnus ir kopūstus, kol jie parus.

Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.

Į formą sudėti pusę moliūgų ir bulvių masės, ant viršaus dėti pakepintus kopūstus ir svogūnus ir viską uždengti likusia moliūgų ir bulvių mase.

Viršų patepti aliejumi ir dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.

Skanaus.


Patieklus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital