Moliūgų, bulvių ir morkų blyneliai
AUTORIUS:
Aušrinė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Moliūgų, bulvių ir morkų blyneliai
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


400 g moliūgo

50 g morkų

150 g bulvių

1 svogūnas

4 v. š. miltų

2 kiaušiniai

2 saujos petražolių

druska

aliejus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sutarkuoti švarias ir nuskustas bulves, morkas bei moliūgą.


Sutarkuotas daržves sumaišyti su susmulkintu svogūnu, kiaušiniais, miltais, smulkintomis petražolėmis bei druska ir viską gerai išmaišyti.


Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir dėti po šaukštą gautos masės, suformuoti apvalius blynelius ir kepti kol jie gražiai apskrus.


Patiekti su grietine.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Aušrinė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
renata
2015-05-22 15:02
O kaip bulves tarkuoti per burokine tarka ATSAKYTI
salomeja
2011-09-22 17:35
Kokie grazus blyneliai, tokie spalvoti, kaip rudeniniai lapeliai..:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis