Mišrainė „Žuvytė“

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Mišrainė „Žuvytė“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g rūkytos žuvies: skumbrės, lašišos ir t.t.
1 svogūnas
4 virtos morkos (2 salotoms ir 2 papuošimui)
1 šaukštas majonezo
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies gabaliukus išdėlioti lėkštėje sluoksniuojant su svogūno ir morkų griežinėliais.
Aptepti majonezu ir ant viršaus sudėlioti likusių morkų griežinėlius.
Aš suformavau žuvvytę. Tačiau galima patiekti ir kitaip. Viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos.
Į šią mišrainę tinka ir virtos bulvės bei žirneliai. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital