Mišrainė "plepsė"

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Mišrainė "plepsė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1-2 virti kiaulės liežuviai
ryšulėlis ridikėlių
svogūnų laiškų
1 indelis konservuotų žirnelių (mažas)
0,5 paprikos ankšties
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį supjaustyti smulkiais kubeliais, ridikėlius, svogūnus, papriką taip pat smulkiai supjaustyti. Suberti žirnelius ir viską išmaišyti su majonezu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
:DD
2015-01-10 20:26
dar iškraipė žodį plepsė, neleidžia parašyt :D :D turbūt keiksmažodžiu laiko :D ATSAKYTI
:D
2015-01-10 20:25
Mano vaikystėj "plepse" vadindavo putę :D :D :D ATSAKYTI
jolicka
2009-12-30 17:16
atrodo viliojenciai, rieks ismeginti :grin: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital