Minkštutis sprandinės šašlykas, marinuotas raugintų agurkų sunkoje

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sprandinės šašlykas raugintų agurkų sunkoje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio, sultingas šašlykas su įdomiu marinatu! Paruošite labai greitai, beliks tik luktelėti, kol išsimarinuos. Nuostabaus skonio, sultingas šašlykas su įdomiu marinatu! Paruošite labai greitai, beliks tik luktelėti, kol išsimarinuos. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai kiaulienos sprandinės
1 litras raugintų agurkų sunkos
2 šaukštai grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sprandinę supjaustyti postambiais gabaliukais. Užpilti raugintų agurkų sunką (t.y. skystimą, kuris lieka suvalgius raudintus agurkus:), dėti grietinę, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Jeigu norisi, galima dar įdėti mėgiamų prieskonių (aš kartais dedu bazilikų ar čiobrelių). Viską gerai išmaišyti.
2.
Palikti marinuotis bent 4 - 5 valandas vėsiai.
3.
Veriam ant iešmų, kepam ir skanaujam!
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Olivija
2017-06-28 14:23
Skanus saslykas pavyko, labai minkstas, nebuciau pagalvojusi, kad agurkus galima taip panaudoti, aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital