Minkštučiai varškinės tešlos čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Minkštučiai varškinės tešlos čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
500 gramų varškės
400 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Įdarui:
800 gramų kiaulienos faršo
100 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę išsukite su kiaušiniais, ir druska, iš lėto suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkykite tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Iš tešlos iškočioti lakštą ir su didesniu puodeliu išspausti skirtulius.
3.
Į faršą įdėti susmulkintą svogūną, česnaką, suberti prieskonius, įpilti vandens.
4.
Ant paruoštų tešlos skritulių dėti paruoštą faršą, užlenkti ir kraštą užspausti šakute. Virti aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (27)
Teresė
2023-02-13 20:40
ar čia čeburekai ar pyragėliai su mėsa,čeburekinėje tai kitokie ATSAKYTI
Prastas is manes sefas, gavosi tikrai prieski
2022-11-28 21:37
Tomas ATSAKYTI
E
2022-07-14 11:34
Labai Labai skanus gaunasi ceburekai.Super receptas.Aciu.Dar I mesos farsa megstu ideti krapu,fantastika man.Receptas tikrai geras 10balu ATSAKYTI
Dovilė
2022-01-30 12:01
Tobulas receptas, skanesnių nesu gyvenime ragavus! ATSAKYTI
Loreta
2021-09-30 14:40
Ar bandėt kas orkaitėj? Ne keptuvėj su riebalais? ATSAKYTI
Dana
2021-09-09 15:49
Superinis receptas, aciū;) ATSAKYTI
Lukas.
2021-03-18 18:48
Dar prideciau 50 gramu prie cebureku. ATSAKYTI
Dovilė
2021-03-06 09:34
Puikus receptas! Tik vietoje vandens į mėsà dedu grietinę. ATSAKYTI
Qwerty
2020-12-03 17:19
O aš į tešlą dar įdedu šiek tiek cukraus. Gaunasi nerealūs čeburekai. Skonis primena vaikystę, močiutė tokius gamindavo ATSAKYTI
Albertas
2020-10-31 16:03
Pakeiskit vandenį į sultinį kai darot įdarą, visada taip darau ATSAKYTI
vilma
2020-10-01 09:45
Aš ir pagal šita recepta gaminu visa laika, ir dabar eisiu tešla ruoši , tikrai superinis, AČIU . ATSAKYTI
Laima
2020-09-24 13:11
Gaminom,gavosi tikrai labai skanūs,ačiū už receptą! ATSAKYTI
Inga
2020-08-19 18:00
Kepiau,gavosi labai skanūs ATSAKYTI
Rita
2020-08-16 19:45
Superiniai ATSAKYTI
Agata
2020-07-25 20:39
Skanūs ir minkštučiai. Rekomenduoju išbandyti. ATSAKYTI
Nerijus
2020-04-29 18:06
Miltų reikėjo daug daugiau. Tešlą kočioti ne per plonai. Aš sogūnus prieš įmaišydamas į mėsą apkepiau, kad suminķštėtų, ir daug vandens, kad čeburėke sultinio būtų. Mėsos įdarą reikia daryti labai skystą. Kitą kart pabandysiu įpilti kefyro arba grietinės. Ir apskritimo kraštelius lengvai pirštu apvesti vandeniu, kad lengviau suliptų. O daugiau pastabų neturiu, viskas super ATSAKYTI
Dainius
2020-09-26 19:16
Lygiai ta pati pastebejau ir pakoregavau recepta. ATSAKYTI
Loreta
2021-09-30 14:38
Jei plyšta, taškosi baisiai tada... ATSAKYTI
Nerijus
2020-04-28 20:07
Aš irgi rytoj kepsiu, kai žmona bus darbe. Ieškojau būtent kad tešla būtų su varške, nes mama tokius kepdavo, o aš nespėjau jos recepto sužinoti... ATSAKYTI
Edita
2020-04-18 12:06
Kepiau pirmą kartą čebutėkus ir gavosi superiniai. Receptas tikrai labai geras. Kas mėgstat minkstą čeburėkų tešlą,tai šis receptas kaip tik jums :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital