Minkštučiai švilpikai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkštučiai švilpikai orkaitėje
Autorius apie receptą: Labai nesudėtingas minkštų švilpikų receptas. Tešla be riebalų. Labai nesudėtingas minkštų švilpikų receptas. Tešla be riebalų. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo bulvių (nuskustų)
200 gramų miltų (+2 šaukštų formavimui)
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
Padažui:
1 stiklinė grybų (virtų)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek grietinės
šiek tiek sviesto
šiek tiek česnako miltelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išvirti, nupylus vandenį gerai nugarinti ir sutrinti į košę. Pravėsinti tiek, kad galima butų formuoti rankomis. Kai tešla pravės įmaišyti druską, kiaušinius ir miltus. Tešla gausis labai lipni, kad mažiau kibtų rankas galima sudrėkinti vandeniu ar aliejumi.
2.
Ant gausiai pamiltuoto paviršiaus suformuoti volelį ir jį spustelėti, kad būtų 0,5 - 1cm storio. Supjaustyti norimos formos švilpikus ir dėti į miltais pabarstytą kepimo skardą.
3.
Kepti 220C orkaitėje, kai viršaus apskrus taps auksinis-rusvas, švilpikus apversti ir leisti kitai pusei paskrusti.
4.
Padažui 1 stiklinė virtų miško grybų sumaišyta su svieste pakepintu svogūnu, žiupsneliu česnako granulių ir druskos pagal skonį. Prieš pateikiant sumaišoma su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital