Minkštučiai kopūstų kotletai - labai skanūs!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Kopūstų kotletai
Autorius apie receptą: Dauguma šeimininkių suka galvą apie tai, ką paruošti šeimai pietums ar vakarienei. Šįsyk rekomenduoju pasigaminti kopūstų kotletų, kurie paįvairins jūsų racioną, Dauguma šeimininkių suka galvą apie tai, ką paruošti šeimai pietums ar vakarienei. Šįsyk rekomenduoju pasigaminti kopūstų kotletų, kurie paįvairins jūsų racioną, kuriuos galės valgyti net ir tie, kurie nevalgo ar nemėgsta mėsos.
(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas kopūstų (apvirto)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų maltų džiūvėsėlių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
0.5 stiklinės miltų
0.5 stiklinės manų kruopų
1 šaukštas sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Apvirtą kopūstą sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinti svogūną, sutarkuoti morką ir pakepinti keptuvėje su sviestu.
2.
Į kopūstus sudėti kepintus svogūnus, morkas, suberti manus ir miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti prieskoniais, druska ir išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės suformuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Nijolė
2020-01-17 16:30
Skanūs .Šiandien pabandžiau gavosi tikrai skaniai. ATSAKYTI
Oskaras
2019-09-27 21:38
Pabandziau pirma karta pasigaminti gavosi tikrai skanus

Dėkui iž recepta ATSAKYTI
Vika
2019-09-25 12:29
As niekada neverdu kopusto ATSAKYTI
Vida
2022-10-12 20:12
Gal galite parašyti savo receptuką? Kaip tik tokio ieškau..bet niekur nerandu.. ATSAKYTI
nezinau
2019-08-13 18:04
pas mane gavosi sukrite kaip blynai ir sunku buvo sulipdyti.Skonis....antra karta nekepsiu. ATSAKYTI
Zofija
2018-04-10 21:45
Apvirtus kopūstus aš sumalu su mėsmale, įdėjus vidutinį sietelį. Masę reikia šiek tiek apsunkti. Toliau kaip aprašyta. Skanaus. ATSAKYTI
Daiva
2017-11-28 15:55
O jeigu kepčiau orkaitėje, o ne keptuvėje? ATSAKYTI
Daiva
2017-11-29 12:39
Galima, manau, ir orkaitėje. Skonis bus truputį kitoks, bet kodėl gi ne :) Tik mano patarimas būtų šauti į karštą orkaitę, kokią 200 laipsnių ir keletą minučių karštai pakepti, kad susidarytų plutelė, o tada jau temperatūrą pamažinti iki kokių 170 laipsnių ATSAKYTI
SIGUTĖ
2017-10-12 14:31
TIESIOG PUIKU, REIKS DRAUGĖS PRAŠYTI KOPŪSTUKŲ :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital