Minkštučiai Andželikos kibinai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Minkštučiai Andželikos kibinai
Autorius apie receptą: Skanūs, sultingi ir minkšti. Prikepiau namiškiams į mokyklą ir į darbą neštis. Skanūs, sultingi ir minkšti. Prikepiau namiškiams į mokyklą ir į darbą neštis. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
380 gramų miltų
200 gramų sviesto
190 gramų kreminės varškės
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo (jautienos ar kalakutienos)
5 vienetai rudųjų pievagrybių (arba baltų)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai sultinio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis petražolių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šaltą sviestą sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinį, įberti druskos, cukraus, įdėti varškę, viską pamaišyti, berti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Paruoštą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Įdarui nuplauname pievagrybius, supjaustome ir pakepiname keptuvėje kelias minutes. Nuėmę nuo viryklės įmaišome grietinę, norimus prieskonius ir paliekame atvėsti. Į faršą įtarkuojame svoguną, įpilame sultinį, prieskonius, susmulkintus žalumynus, sudedame pakepintus pievagrybius ir gerai išmaišome.
3.
Tešlą padaliname norimo dydžio gabaliukais. Iškočiojame paplotėlius, dedame įdarą, sujungiame ir suspaudžiame kraštus. Aptepame kiaušinio - pieno plakiniu.
4.
Kepame 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje , apie 30 - 40 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Rita
2022-10-30 08:54
Andželika, jūsų visi receptukai super, nebuvo nei karto, kad kažkas nepavyktų. Šaunuolė. ATSAKYTI
'xxxxx
2019-03-19 09:01
oi tie lietuviai.kd tik įkąst.o man su faršu skaniau kibinai.ačiū už šį receptą ATSAKYTI
Sim
2019-03-18 18:27
Tikrieji Kibinai su faršu nedaromi dėja. I
Su kapota mėsa daromi. Tai čia pas jus ne jokie kibinai :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital