Minkšti ir sultingi "čigoniški" kotletai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Minkšti ir sultingi "čigoniški" kotletai
Autorius apie receptą: Pagaminusi juos tikrai nenusivyliau, tik vienas papildomas ingredientas pakeičia kotletų skonį. Minkšti ir sultingi su traškia plutele, netikit? Pasigaminkite patys!
Pagaminusi juos tikrai nenusivyliau, tik vienas papildomas ingredientas pakeičia kotletų skonį. Minkšti ir sultingi su traškia plutele, netikit? Pasigaminkite patys!
Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos faršo (arba bet kokio kito)
200 gramų džiūvėsėlių (arba 5 riekių pieno mirkyto batono)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinius, sudėti džiūvesėlius, petražoles, krapus, prieskonius, druską, smulikintą svogūną ir smulkintus pomidorus be odelių ir viską išmaišyti.
2.
Formuoti kotletus ir kepti keptuvėje aliejuje iš abiejų pusių. Galima kepti ir orkaitėje, tada reikės kepti apie 30 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Agne
2021-02-04 15:20
Puikus receptas. Irgi kepiau orkitėje 30 min 200 laipsnių. ATSAKYTI
Agniete
2019-10-11 09:46
Tikrai labai skanus ir sultingi! Kepiau orkaiteje 30 min 200 laipsniu temperaturoje. Mano naujas megstamiausias receptas! Didelis aciu! ATSAKYTI
Reda
2017-07-24 20:09
Liuks kotletai, tikrai sultingi! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital