Migdolų ir kokoso morengai

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Migdolų ir kokoso morengai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušinių baltymai
100 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis citrinos sulčių
50 g migdolų, maltų
1 šaukštas kokoso drožlių
50 g juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėkite baltymus, įberkite druską, cukrų, citrinos sultis ir išplakite iki putų konsistencijos.
Atsargiai mediniu šaukštu įmaišykite migdolus, kokoso drožles ir sudėję į konditerinį maišelį išspauskite kūgelius ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių ir kepkite apie 1,5 valandos.
Iškepusius ir atvėsusius papuoškite tirpintu šokoladu.
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital