Mielinis pyragas su varške

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Mielinis pyragas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g mielių
230 ml pieno
100 g sviesto
2 kiaušiniai (1 įdarui)
500 g miltų
500 g varškės
0,5 stiklinės cukraus + 3 šaukštai tešlai
1 šaukštas vanilės cukraus
2 v.š. spanguoių arba kitos uogienės
0,5 kiaušinio aptepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Mieles išsukame su cukrumi, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla butų grietinės tirštumo
Ant tešlos viršaus pasijojame truputį miltų ir paliekame, kad pakiltų.
Tada kambario temperatūros sviestą gerai išsukame su kiaušiniu ir maišome jau pakilusią mielių masę. Toliau maišydami suberiame visus miltus. Gerai išminkome.
Tešlą suskirstome į keturiasdalis,vieną dalį atidėti papuošimui.
Skardą pabarstome miltais.
Likusią tešlą iškočiojame ir išklojame į paruoštą skardą.
Paruošiame įdarą. Varškę permalame arba pertriname per sietelį, suberiame cukrų, vaniles cukrų, išplaktą kiaušinį, gerai išmaišome ir dedame ant mielines tešlos, uždedame uogienės.
Tešlos kraštus užlenkiame. Iš papuošimui skirtos tešlos tarp rankų iškočiojame 3 virveles, supiname ir uždedame ją ant viršaus.
Pyragą aptepame išplaktu kiaušiniu.
Kepame 180° C temperatūros orkaitėje apie 1 val.
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
I.
2024-02-23 09:09
gavosi geras. ATSAKYTI
Lina
2019-12-15 10:27
Kepiau vakar. Mums skanus ATSAKYTI
Beata
2016-04-11 21:40
Na jau isoviau i orkaite.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital