Mieliniai žuvies pyragėliai

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Mieliniai žuvies pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
25 g mielių
100 g pieno
3 kiaušiniai (1 tešlai, 1 įdarui, 1 papuošimui)
1 stiklinė grietinės
0,5 kg miltų
cukraus
druskos
Įdarui:
800 g šaldytų jūros lydekų
2 riekelės batono
2 virtos morkos
krapų
žuvies prieskonių
1 pakeptas svogūnas
truputis sezamo sėklų papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą.
Žuvį, morkas, išmirkytą batoną sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, įberiame krapus, žuvies prieskonius, sudedame svogūną arba svogūnų miltelius ir gerai išmaišome.
Tešlą padaliname į dvi dalis.
Vieną dalį iškočiojame ir įtiesiame į miltais pabarstytą skardą.
Ant tešlos, palikdami tarpus sudedame žuvies kotletukus.
Antrąjį tešlos lakštą iškočiojame šiek tiek didesnį, kad įdėjus į skardą jis nebūtų išsitempęs.
Lakštą uždedame ant viršaus ir tešlai skirtu ratuku įspaudžiame pyragėlių linijas.
Pyragėlius patepame išplaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 50 min.
Patiekiame karštus su majonezo ir kečupo padažais.
AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital