Paruošti mielių raugą ir užminkyti tešlą, įdedant trynius.
Palikti, kad pakiltų.
Bulves ir varškę sumalti mėsmale, suberti sukapotus ir margarine paskrudintus svogūnus, druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
Pakilusią tešlą iškočioti, stikline išspausti ritinėlius ir dėti įdarą.
Formuoti bandeles.
Kai pakils, aptepti išplaktu kiaušiniu, pašauti į karštą orkaitę ir iškepti (kol įgaus aukso spalvą).
Ataušinus sudėti į didelį puodą ir užpilti padažu, paruoštu iš 2 stiklinių vandens ir išlydyto sviesto, pagardinti ištrintomis su druska česnako skiltelėmis.
Indą pridengti ir apkepinti mirkinukus orkaitėje.
Patiekti karštus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)