Mieliniai mirkytukai

AUTORIUS:
Sidona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Mieliniai mirkytukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų 50 g mielių 1 stiklinė pieno 3 tryniai 120 g margarino 1 kiaušinis patepimui Padažas: 100 g sviesto 5 skiltelės česnako druskos 300 g varškės 300 g virtų bulvių 2 svogūnai 1 šaukštas margarino pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti mielių raugą ir užminkyti tešlą, įdedant trynius.
Palikti, kad pakiltų.
Bulves ir varškę sumalti mėsmale, suberti sukapotus ir margarine paskrudintus svogūnus, druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
Pakilusią tešlą iškočioti, stikline išspausti ritinėlius ir dėti įdarą.
Formuoti bandeles.
Kai pakils, aptepti išplaktu kiaušiniu, pašauti į karštą orkaitę ir iškepti (kol įgaus aukso spalvą).
Ataušinus sudėti į didelį puodą ir užpilti padažu, paruoštu iš 2 stiklinių vandens ir išlydyto sviesto, pagardinti ištrintomis su druska česnako skiltelėmis.
Indą pridengti ir apkepinti mirkinukus orkaitėje.
Patiekti karštus.
AUTORIUS: Sidona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital