Mieliniai mini pyragėliai su dešrelėmis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Mieliniai mini pyragėliai su dešrelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg miltų
250 ml pieno
1 pakelis sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
0,5 šaukštelio  druskos
1 kiaušinis
2-3 šaukštai aliejaus
6 dešrelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į šiltą pieną suberti cukrų ir mieles, kad ištirptų. Persijoti į dubenį miltus, padaryti duobutę ir supilti pieno bei mielių mišinį. Palikti stovėti šiltai, kol iškils mielės. Sudėti aliejų, plaktą kiaušinį ir druską. Viską išmaišyti mentele, vėliau rankomis minkyti tešlą tol, kol nebelips prie rankų. Suformuoti rutulį, jei reikėtų pamėtyti į stalą, tuomet tešla tampa minkštesnė, išeina oras. Suformuoti rutulėlius. Iškočioti apskritimus, dėti dešrelės ketvirtadalį ir suformuoti pyragėlį. Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis ir dėti į orkaitę. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital