Mieliniai bulviniai blynai

AUTORIUS:
Helena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
Mieliniai bulviniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 didelių bulvių
1 stiklinė kvietinių miltų
50 g mielių
1 stiklinė šilto vandens
0,5 šaukštelio cukraus 
1 šaukštas miltų
druska 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrupintas mieles sumaišyti su cukrumi ir šaukštu miltų, supilti šiltą vandenį, gerai išmaišyti ir valandai palikti šiltoje vietoje. Nuskustas, nuplautas bulves sutarkuoti (neišsunkti), suberti persijotus miltus, supilti raugą. Gerai išmaišyti tešlą, pridengti, 4-5 val. palikti šiltoje vietoje. Labai įkaitintą keptuvę (geriausiai su storu dugnu) ištepti lašinių odele. Samčiu pilti tešlos porciją, išvedžioti po visą paviršių, iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
  Blynai patiekiami apipilti išlydytu sviestu arba rūgščia grietine.
AUTORIUS: Helena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital