Burnoje tirpstančios mielinės bandelės su sviestu ir cukrumi

AUTORIUS:
Livija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Burnoje tirpstančios mielinės bandelės su sviestu ir cukrumi
Autorius apie receptą: Labai skanios, minkštos bandelės, kurias galite iškepti mylimiausiems ir brangiausiems žmonėms! Tikras skanumėlis, tirpstantis burnoje. Labai skanios, minkštos bandelės, kurias galite iškepti mylimiausiems ir brangiausiems žmonėms! Tikras skanumėlis, tirpstantis burnoje. Livija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
480 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
40 mililitrų aliejaus
40 gramų sviesto (tirpinto)
8 gramai sausų mielių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
100 gramų cukraus
30 gramų sviesto (tirpinto)
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į šiltą pieną sudėti sausas mieles ir 2 šaukštus cukraus. Palikti uždengus virtuviniu rankšluosčiu, kol suputos. Į persijotus miltus supilti pieno - mielių mišinį, druską, dar 2 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų, tirpintą sviestą ir aliejų. Gerai išminkyti tešlą, kol ji taps vientisa ir elastinga, suformuoti rutulį ir palikti, uždengus virtuviniu rankšluosčiu, kambario temperatūroje, kol pakils dvigubai - apie valandą.
2.
Iš tešlos formuoti vienodo dydžio rutuliukus, kiekvieną jų šiek tiek pakočioti, aptepti tirpintu sviestu, apibarstyti cukrumi, susukti į standų volelį. Ritinį perlenkti per pusę ir šiek tiek jį paspausti. Perpjauti peiliu, bet ne iki pačio galo, išversti, kad gautųsi širdelės forma.
3.
Išplakti kiaušinį ir aptepti bandeles kiaušinio plakiniu. Ant viršaus galima užberti cukraus arba šiek tiek cinamono.
4.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
AUTORIUS: Livija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Lina
2017-06-07 15:57
Tobulos bandelės :) vyras ir mažasis dievina :)) ačiū labai :)) jau dariau nežinau kiek kartų :)) ATSAKYTI
Livija
2017-03-22 19:35
Sveiki, atleiskite, tik dabar pamačiau Jūsų komentarą. Kiek sunkoka paaiškinti tiksliau, kaip suformuoti širdeles, bet , tikiuosi, kad šis internetinis puslapis su iliustracijomis padės labiau suprasti: http://gotovim-doma.ru/view.php?r=379-recept-Pliushki
Dėkoju už Jūsų atsiliepimą. :) ATSAKYTI
Inga
2017-03-15 15:45
Livija, help! Nesupratau, kaip tas sirdeles isversti. O tos bandeles taip vaikyste kvepia... ATSAKYTI
Daiva
2017-03-24 19:05
dievaži, kaip ten jas versti? ATSAKYTI
Daiva
2017-03-24 20:29
Radau internete foto - kada susuktą ritinėlį sulenki per pusę paspaudi (kad truputį suliptų abi pusės), tada verti ant šono ir per abi sulipusias puses įpjauni. ATSAKYTI
Agata
2017-03-25 12:26
Aukščiau esančiame komentare Livija įdėjo nuorodą, va čia žingsnis po žingsnio parodyta: http://gotovim-doma.ru/view.php?r=379-recept-Pliushki ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital