Mielinės bandelės su kopūstų įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Mielinės bandelės su kopūstų įdaru
Autorius apie receptą: Žaisti su tešla nėra mano mėgstamiausias užsiėmimas – nemėgstu jos gaminti, o dar labiau kočioti, nemėgstu po to visko valyti. Bet su šia tešla viskas labai greita ir Žaisti su tešla nėra mano mėgstamiausias užsiėmimas – nemėgstu jos gaminti, o dar labiau kočioti, nemėgstu po to visko valyti. Bet su šia tešla viskas labai greita ir paprasta, o skonis mane nukėlė į vaikystę pas močiutę.
Iš nurodytų ingredientų paruošite 20 bandelių.
(...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
600 gramų miltų
200 gramų pieno
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
70 gramų aliejaus
11 gramų sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
500 gramų raugintų kopūstų
50 gramų kiaulienos šoninės
1 vienetas morkų
1 šaukštas pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
šiek tiek kmynų
šiek tiek cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą supilame pieną, cukrų, druską, sviestą. Pašildome, kol išsilydo sviestas bei supilame aliejų. Patraukiame puodą nuo ugnies ir leidžiame atvėsti apie 10 minučių. Sumaišome su išplaktais kiaušiniais.
2.
Kitame inde sumaišome miltus ir sausas mieles. Į miltus pilame skystą masę ir išminkome tešlą. Ji turi būti elastinga, tačiau nelipti prie rankų. Jeigu limpa – įberkite dar šiek tiek miltų. Indą su tešla aptraukiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą. Palaikome apie valandą. Nenustebkite, kad tešla laikoma šaldytuve – mielės kyla nebūtinai šiltoje temperatūroje (tiesa, tešla nepakils labai stipriai).
3.
Kol tešla kyla, paruošiame įdarą: keptuvėje apskrudiname kubeliais pjaustytą šoninę, beriame smulkintą česnaką, morkas, kmynus ir apkepiname. Sudedame raugintus kopūstus, šiek tiek apkepiname. Skaniname druska, pipirais, žiupsneliu cukraus ir pomidorų padažu. Jei turime laiko, įpilame šiek tiek vandens ir patroškiname.
4.
Iš šaldytuvo išimame tešlą, perminkome. Imame po gabalėlį tešlos ir rankose jį išminkome į apskritimą. Dedame po šaukštą įdaro ir stipriai sulipiname kraštus. Dedame bandeles į kepimo skardą siūle į apačią. Jei norime, viršų patepame kiaušinio plakiniu ir pabarstome sezamo sėklomis.
5.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital