Mėsos vyniotinis "Naminukas"

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Mėsos vyniotinis "Naminukas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos mėsos be kaulo
600 g kiaulienos faršo
0,5 bulvės
1 morka
česnakinė druska
prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvę sutarkuojam, morką supjaustom su obuolių skustuku. Visa tai įmaišome į faršą. Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedam vieną prie kito vištienos gabaliukus, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve, morka. Po to viską spausdami susukam į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu). Suvyniojame į politileno plevelę, po to į merliuką arba paklodės skiautę. Perrišame. Verdame apie 1,5 val. Tada paslegiam (geriausiai prislėgtą palikti per naktį).
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital