Mėsos vyniotinis

AUTORIUS:
Ramintė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Mėsos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


2 kg kiaulienos išpjovos

300 g parmezano sūrio

100 g saulėje džiovintų pomidorų

5 g baziliko

3 g Santa Maria raudonėlio

200 g paprikų

1 svogūnas

1 žiupsnelis Santa Maria prieskonių kiaulienai

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Išmušame mėsą, išpreskoniuojame. Papriką su svogūnu pakepiname.

Ant mėsos sudedame visus ingridientus, sukame vyniotinį, surišame virtuvine juostele.

Dedame kepti į keptuvę. Kepame 2 - 3 minutes keptuvėje, tuomet vyniotinį dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min.

Atšalus vyniotiniui supjaustome norimo dydžio gabalėlais, patiekiame su salotomis.

 

AUTORIUS: Ramintė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aurelija
2023-12-13 15:33
O i kiek laipsniu ikaitinta orkaite deti vyniotini? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital