Mėsos šiupinys

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Mėsos šiupinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g jautienos
6 įvairių rūšių dešrelės
150 g morkų
150 g svogūnų
200 g sūdytų arba marinuoti agurkų
5 šaukštai pomidorų pastos
Juodųjų pipirų (pagal skonį)
3-4 lauro lapai
Augalinio aliejaus (truputį)
1 sauja žalumynų
4-5 alyvuogės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilkite 1,5-2 litrus vandens. Kai vanduo užvirs įdėkite jautienos gabalą ir virkite apie 1,5 valandos.
Po to mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite svogūną, morkas sutarkuokite, agurkėlius supjaustykite kubeliais. Dešrelės irgi supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Dešreles ir jautienos kubelius kelias minutes pakepinkite keptuvėje ant aliejaus.
Pakepinkite atskiroje keptuvėje svogūnus ir morkas 3-4 min. Į puodą sudėkite kepintus svogūnus, morkas, agurkus, supilkite sultinį ir sudėkite kepintą mėsą. Viską pagardinkite prieskoniais, pomidorų padažu ir virkite 10-15 minučių.
Į sriubą įmaišykite griežinėliais supjaustytų alyvuogių ir žalumynų.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital