Mėsos ir grybų troškinys

AUTORIUS:
Lukrecija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Mėsos ir grybų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š.sviesto
400 g jautienos
2 svogūnai
200 g grybų
400 ml sultinio
100 g perlinių kruopų
2 morkos
Mairūnas
Druska
Pipirai
Salieras
2 v. š.grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode ištirpinti sviestą, sudėti mažais gabaliukais pjaustytą mėsą, pabarstyti druska ir kepti. Suberti svogūnus, kepti 6 min. Apkepus svogūnams sudėti grybus, juos kepti 3 min. Pabarstyti mairūnu, sudėti smulkintą salierą, morkas, kruopas, supilti sultinį ir troškinti 1 valandą. Patiekti su grietine.
AUTORIUS: Lukrecija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital