Mėsos apkepas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Mėsos apkepas
Mėsos apkepas
Mėsos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių
500 gramų faršo
0.5 vieneto cukinijų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
1 saujelė svogūnų laiškų
2 žiupsneliai prieskonių
Pabarstymui:
100 gramų sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti košę.
2.
Maltą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnu ir prieskoniais.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti bulvių košę, sukrėsti keptą mėsą, supjaustytas kubeliais cukinijas, pomidorų griežinėlius, svogūnų laiškus ir ant viršaus užtarkuoti sūrio.
4.
Kepti iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital