Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g šoninės, pjaustytos kubeliais
50 g svogūnų, pjaustytų kubeliais
120 g konservuotų pupelių, nuvarvintų
1 v. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
20 vnt. putpelės kiaušinių
4 v. š. aliejaus
200 ml SANTA MARIA TACO padažo
100 g SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių
SANTA MARIA grūstų juodųjų pipirų
Laiškinio česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:

Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės. Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais. PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais.  

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital