Meksikietiška čili sriuba
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 173)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 173)
Meksikietiška čili sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų jautienos faršo
1 svogūnas
2 skardinės konservuotų pomidorų be odelių
1 skardinė aštrių konservuotų pupelių
200 gramų meksikietiško (arba kito aštraus) pomidorų padažo
1 stiklinė jautienos sultinio
Truputį čili pipiro arba aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. Po to  supilti į puodą, supilti sultinį, čili ir/ar prieskonių ir su mikseriu/blenderiu pertrinti. Dar viską pavirti ant silpnos ugnies kokias 10 min. Patiekiant galima užbarstyti sūrio. Skaniausia valgyti su česnakiniu  skrebučiu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (14)
ruta
2012-12-01 14:52
Esu ragavus kur šia sriuba gamino 0,5 buteliu alaus ATSAKYTI
Ligita
2012-02-22 14:38
Dar daug sūrio pabarstyti ant viršaus :) ATSAKYTI
Ligita
2012-02-22 14:38
Aš darau kitaip ir man labai skaniai gaunasi, kas ragavo visiems patiko.
Jautienos faršą apkepu su svogūnais tada dedu į puodą virti: raudonų pupelių, konservuotų pomidorų be odelių, supjaustytą raudoną papriką, supjaust.čili pipirą, kelis sutrintus česnakus, daug kečupo ir visą keptuvės turinį(faršą su svogūnu), pagal skonį pridedu čili prieskonių ir vandens įpilu tiek, kokios skystumo norisi sriubos. Ir sriubyte valgyti su česnaku aptrintu batonu, niam niam :))))) ATSAKYTI
Simona
2012-01-30 15:30
Super sriubyte, valgem su vyru apsilaizydami :))))) ATSAKYTI
ausra
2012-01-18 18:43
ant kiek ce zmoniu? ATSAKYTI
Ieva
2011-10-09 16:50
Ner didelio skirtumo ar su jautienos ar su kaulienos farsu gaminsit:) Tik del riebumo, o siaip skonis bent jau man nesikeicia;) ATSAKYTI
Ruta
2011-01-18 14:32
Siandien gaminaus, tikrai labai skani sriuba. 10 balu!!! ATSAKYTI
olegas
2010-11-14 13:00
butinai ismeginsiu kita penktadieni darysiu mmmmm laukiu nesulaukiu :) ATSAKYTI
Kriste
2010-11-13 10:06
Nepatariu gaminti su kiaulienos farsu,tikrai kitas skonis ir riebu labai. ATSAKYTI
Lina
2010-11-12 14:52
Aš gaminu su didelia skardine pomidorų (apie 800g) ir dviem skardinėm pupelių (1 skardinė apie 200 g) tik su didesniu kiekiu faršo ( apie 800 g.) ir dar pertrinto česnako dedu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis