Meile alsuojantis maskarponės sūrio tortas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Meile alsuojantis maskarponės sūrio tortas
Autorius apie receptą: Puikus, greitas, nebrangus ir labai labai labai skanus tortas. Kas ragauja, visi giria ir prašo recepto. Puošti galima kaip kam labiau norisi - uogomis, vaisiais, šokolado Puikus, greitas, nebrangus ir labai labai labai skanus tortas. Kas ragauja, visi giria ir prašo recepto. Puošti galima kaip kam labiau norisi - uogomis, vaisiais, šokolado drožlėmis, sausainių trupiniais ar dar kuo nors. (...daugiau) Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Tešlai:
150 gramų miltų
120 gramų sviesto (kambario temperatūros)
4 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
120 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
300 gramų grietinėlės
300 gramų jogurto
50 gramų cukraus
30 gramų želatinos
Papuošimui:
5 vienetai braškių
1 vienetas šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia želatiną užpilame 100 ml šilto, bet ne per karšto vandens ir paliekame bringti. Tada kepame biskvitą:
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25-30 minučių.
2.
Kol kepa biskvitas ruošiame sūrio kremą:
Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi, grietinėle ir jogurtu.
Išbrinkusią želatiną ištirpiname ant nedidelės ugnies (jokiu būdu neužviriname!) ir kiek pravėsusią sumaišome su kremu (pilame į kremą maža srovele nuolat maišydami).
3.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
4.
Sustingusį tortą puošiame šokolado drožlėmis bei braškėmis, galima dar uždėti plaktos grietinėlės ar sviestinio kremo papuošimų.
AUTORIUS: Diana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Halina
2017-02-03 17:17
Gaminau Naujiesiems metams, labai labai skanus tortas. Ir greitai padaromas, kas svarbu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital