Meduoliukų girlianda

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Meduoliukų girlianda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Meduolių tešlai:
(nameliui sunaudojau dvigubą kiekį šios tešlos)
300 g kvietinių miltų
100 g ruginių miltų, rupių
2 kiaušinių
130 g cukraus pudros
100 g  tirpinto margarino arba sviesto
100 g medaus
1 v. š. kakavos
1 a. š. gvazdikėlių
1 a. š. imbiero, malto
1 a.š. muskato
1 a. š. cinamono
1 a. š. sodos, nugesintos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Medų, sviestą ir cukraus pudrą ištirpinti garų vonelėje.
2. Atvėsinti ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, supilti sodą ir suberti persijotus sausus produktus.
3. Užminkyti tešlą, iškočioti 0.5 cm storio lakštą, spausti formele meduolius ir kepti 180 °C temperatūroje 8-10 minučių.

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital